12. Gibalna lastnost fascije: NEDOUMLJIVOST | Studio Živa

12. Gibalna lastnost fascije: NEDOUMLJIVOST

Čas je za zadnjo od 12. gibalnih lastnostih fascije, to je nedoumljivost. Simbol nedoumljivosti predstavlja radovedna in začudena mačka. Tudi naš fascialen sistem je nedoumljiv.

Do zdaj ste verjetno že razumeli, kako kompleksen in celosten je naš fascialni sistem. Nedoumljivost pomeni točno to: fascialno gibanje bomo verjetno vsak dan občutili drugače in s časom se bo spreminjalo.

Nedoumljivost je gibalna lastnost fascije, ki služi kot opomin, da ohranimo začetniški um, odprto in radovedno zavedanje ter nadaljujemo z raziskovanjem svojega telesa in uma.

Vseh dvanajst gibalnih lastnosti fascije pripomore pri vsesplošnem zdravju, dobrem počutju in živahni vitalnosti.

6969
7070
7171
7272
7373
7474

Tukaj sem, da vas spodbudim, da nadaljujete z raziskovanjem z odprtim umom in zavedanjem do tistega, kar je drugačno! Še vedno obstaja veliko neraziskanega in nerazumljivega, kako delujejo naša telesa. Ostanimo zvedavi in znanstvene utemeljitve preizkušajmo v praksi na sebi in drugih. Torej: opazujmo, raziskujmo, preizkušajmo!

Želite izvedeti več o 12. gibalnih lastnostih fascije? Prijavite se na tečaj Slings Essentials. Na tečaju se bomo učili o sestavi fascije, njeni arhitekturi in 12. gibalnih lastnostih v teoriji in skozi prakso, kjer bomo izvajali vaje iz miofascialne vadbe Slings Myofascial Training.

Slings Essentials je lahko samostojen tečaj za vse, ki vas zanima več o fasciji, ali pa je del izobraževanja art of motion (Švica) za pridobitev naziva Slings Myofascial Training Practicioner.

Preveri še ostale  gibalne lastnosti fascije

Hvala, ker se gibate z menoj!

Živa Olup

0