Piškotki | Studio Živa
Piškotki
Spletna stran Studio Živa (https://studio-ziva.com) uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov je potrošnik obveščen ob prvem obisku spletne strani s prikazom obvestila, pri čemer za uporabo piškotkov, ki niso nujni, potrebujemo izrecno privolitev. Potrošnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni s pritiskom na gumb »Nastavitve piškotkov« v desnem spodnjem kotu.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so tekstovne datoteke, ki jih spletna stran naloži na vašo napravo. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani, drugi pa omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike na osnovi anonimnih podatkov. Piškotki ne vsebujejo osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika. Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Umik privolitve lahko povzroči spremenjeno delovanje določenih delov spletne strani ali onemogoči uporabo posameznih storitev.

NAMENI PIŠKOTKOV

1. NUJNO POTREBNI PIŠKOTKI
Nujni piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.
2. PIŠKOTKI ZA SPREMLJANJE ANALITIKE
Za namen zbiranja podatkov o uporabi spletne strani in obiskov spletnih strani podjetje uporablja piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Piškotki pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije, na podlagi katerih lahko podjetje pripravi prilagoditve spletne strani ali ponujenih storitev. Kot uporabnik lahko te piškotke izberete ali jih zavrnete.
Seznam piškotkov, ki se uporabljajo na spletni strani https://studio-ziva.com:
Ime piškotka
Vrsta
Domena
Ponudnik
Veljavnost
PHPSESSID
Nujni
studio-ziva.com
PHP
Do konca seje
_ga_*
Analitični
studio-ziva.com
Google
1 leto 1 mesec 4 dni
_ga
Analitični
studio-ziva.com
Google
1 leto 1 mesec 4 dni
_gid
Analitični
studio-ziva.com
Google
1 dan
_gat_gtag_UA_*
Analitični
studio-ziva.com
Google
1 minuta
fkcart_cart_qty
Nerazvrščen
studio-ziva.com
PlayPauseBe
30 minut
elementor
Nujni
studio-ziva.com
WordPress
Do konca seje

GOOGLE ANALYTICS

Naša spletna stran uporablja storitev Google Analytics, Universal Analytics, ki ju ponuja Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA) za namene analize obiskanosti spletne strani. Zbrani podatki se obdelujejo kot del zgoraj navedenih storitev anonimno (to so t.i. operativni podatki, ki onemogočajo identifikacijo osebe) in služijo ustvarjanju statističnih podatkov, ki so koristni pri upravljanju spletne trgovine in se shranjujejo v Googlov strežnik v ZDA. Tretjim osebam ne bo dovoljen vpogled ali uporaba orodja za sledenje in zbiranje osebno prepoznavnih podatkov obiskovalcev te spletne strani. Google Analytics lahko preprosto blokirate, tako da informacije o vaši dejavnosti v spletni trgovini ne bodo poslane naprej – v ta namen lahko namestite vtičnik brskalnika, ki ga ponuja Google Inc. na povezavi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=sl.
V Ljubljani, 9.11.2023
Studio Živa gibalna terapija, Živa Olup s.p.
0